S'han trobat 169 resultats per Vescomtat de Cabrera.

• Resum de l'Espanyol - Osca (0-0) / Segona Divisió / J29
    Veure vídeo

Resum de l'Espanyol - Osca (0-0) / Segona Divisió / J29

Sentit record per la mare de Jofre en els prolegòmens de la visita de l'Osca. El gironí ha estat una de les dues absències a l'onze titular juntament amb Pacheco. Joan García ha debutat sota pals a la Lliga. A la primera part, cap dels dos equips ha fet mèrits per endur-se res més que un empat. El més destacat, als deu minuts, una pilota a l'espai cap a Pere Milla que ha acabat rematant a les mans del porter Álvaro Fernández. La centrada d'Omar, als vint minuts, no l'ha arribat a rematar Braithwaite. Precisament el davanter danès ha protagonitzat la primera ocasió clara del partit. En el 56, Braithwaite ha tingut el gol a un pam. Álvaro Fernández ha atrapat la pilota abans que passés la línia de gol. Just després, Cabrera, amb una rematada de cap, també ha posat a prova el porter, que ha enviat la pilota a córner. En el 66, des d'un servei de córner ha prolongat Cabrera i Lazo ha tingut una doble ocasió que primer ha refusat el rival i després ha enviat als núvols. El gol s'ha resistit i tampoc ha arribat en aquest altre intent a partir d'una pilota de falta que ha penjat Aguado, i l'última rematada de Braithwaite ha sortit fora. L'intent de Sergi Gómez just després ha acabat a les mans d'Álvaro Fernández, i en l'últim minut reglamentari, l'Osca ha fet el primer xut entre els tres pals. Aquest d'Obeng que ha blocat Joan sense problemes.
    L'empat deixa els de Ramis pendents del Leganés-Eibar que pot decidir si mantenen o no la segona posició d'ascens directe.

• "Albarrán Cabrera. Lo Indestructible", exposició d'Ángel Albarrán i Anna Cabrera, a Foto Colectania de Barcelona fins al 30 de novembre
    Veure vídeo
  • Resum de l'Espanyol-Eldenc (3-3)
    Veure vídeo

Resum de l'Espanyol-Eldenc (3-3)

Els de Luis García han salvat un punt de penal empatant a l'últim minut dels dotze del temps afegit, però han deixat escapar el liderat en un caòtic partit a remolc. Els periquitos, amb la baixa de Pere Milla per paternitat, s'han complicat el matx ben aviat. Just després d'un xut al travesser de Nico Melamed, Pol Lozano ha regalat un gol a Soberón. Era el minut onze i quatre més tard, en ple desconcert, Iván Chapela ha fet el 0-2. Com el dia de l'Amorebieta, obligats a remuntar. La represa ha estat boja: als 49 minuts, Braithwaite, a centrada d'Expósito, ha fet l'1 a 2, i l'esperança s'ha esvaït i ha tornat amb el tercer gol visitant, a l'instant, obra d'Adone... I el 2-3 que ha fet Puado vuit minuts més tard, després d'una gran rosca de Melamed. Els de Luis García han tingut una ocasió clara: una rematada al pal de Cabrera en el 94. Al minut 102 l'àrbitre ha xiulat penal favorable a l'Espanyol que Puado ha transformat en el 3-3 definitiu.

• Un incendi a Vilassar de Mar crema sis naus i deixa un bomber ferit
    Veure vídeo

Un incendi a Vilassar de Mar crema sis naus i deixa un bomber ferit

L'incendi ha començat aquesta matinada, en una zona de naus i hivernacles de Vilassar de Mar. 6 naus afectades de tres empreses diferents, una de plantes, l'altra de plàstics i una tercera de material de pesca. Fins a 12 dotacions dels Bombers han treballat fins al matí per apagar les flames i un dels Bombers ha hagut de ser traslladat a l'hospital. També hi han treballat 3 ambulàncies, Mossos i les policies locals de Vilassar, Cabrils, Cabrera i Premià.

• Resum del Cadis - Espanyol (1-0)
    Veure vídeo

Resum del Cadis - Espanyol (1-0)

Sense reforços, la presència de Sergi Darder a l'onze titular és ara per ara el valor més preuat de l'Espanyol de Luis García. Però ha estat el Cadis de Sergio González qui ha tingut les primeres ocasions, com la rematada de Negredo que ha sortit alta. La gran combinació entre el mateix Negredo i Machís ha acabat amb una intervenció providencial de Cabrera. La gran passada del jugador del filial blanc-i-blau Javi Hernández ha acabat amb el gol mal anul·lat a Dimata. Ha continuat insistint el Cadis i la rosca de Roger Martí ha sortit fregant l'escaire de la porteria de Joan Garcia. L'Espanyol ha replicat amb la centrada enverinada de Jofre Carreras, finalment sense conseqüències. Luis García i Sergio González han revolucionat els equips al descans i Puado ha acabat creuant massa el xut. Qui no ha fallat ha estat Mbaye amb una rematada potentíssima a la sortida d'un córner que ha servit per avançar el Cadis al 56. El gol en contra ha descol·locat l'Espanyol, que tot i que ho ha intentat i ha deixat bones sensacions, no ha trobat el camí del gol.

• Queixes a Cabrera d'Anoia per les restriccions d'aigua
    Veure vídeo
    Tot es mou

Queixes a Cabrera d'Anoia per les restriccions d'aigua

Les pluges dels últims dies encara no són prou per aturar els efectes de la sequera. En aquesta localitat anoienca hi ha talls d'abastiment des del vespre fins al matí i el consum està limitat a 250 litres per persona i dia

• Etapa 5: La Cabrera - Mirador de Peñas Llanas en Riaza. La Vuelta femenina 2023. Ciclisme
    Veure vídeo
    Ciclisme

Aquesta edició de la Vuelta ciclista femenina a Espanya consta de set etapes. Comença a Torrevella, al País Valencià, amb una contra rellotge de 14 quilòmetres i acaba amb una etapa de muntanya als Llacs de Covadonga.
    La defensora del títol, la neerlandesa de Movistar Annemike Van Vleuten, és la principal favorita, tot i que en les últimes competicions no s'ha mostrat tant forta com la temporada passada, en que ho va guanyar pràcticament tot. Hi participen 23 equips, amb tots els de l'UCI World Tour.
    Els comentaris són de Josep Coch i l'exciclista i seleccionadora catalana Marta Vilajosana.

• Resistència RCDE
    Veure vídeo
    21

Resistència RCDE

Exhibició de compromís i lluita al Metropolitano, escenari del crim massa vegades en la història recent de l'Espanyol: aquest cop, l'expulsió de Cabrera al minut 28. El darderisme reanima un equip dur de pelar, però que acumula cinc empats en els últims partits. Contra el Vila-real, toca tancar el primer tram de la temporada amb triomf.

• Darder es mossega la llengua al parlar de l'expulsió de Cabrera: "Vols que em sancionin?"
    Veure vídeo

El migcampista de l'Espanyol no ha volgut entrar a valorar l'expulsió del central uruguaià davant l'Atlètic de Madrid, però ha mostrat la seva disconformitat amb alguns dels arbitratges rebuts aquesta temporada.

• Resum de l'Atlètic de Madrid-Espanyol (1-1)
    Veure vídeo

Resum de l'Atlètic de Madrid-Espanyol (1-1)

Un Espanyol èpic ha resistit a tot al Metropolitano. En el minut 28, l'àrbitre ha deixat els blanc-i-blaus amb un jugador menys en una expulsió polèmica de Leandro Cabrera després d'una disputa amb Álvaro Morata. Darder, després d'una gran passada de cap de Joselu, ha avançat els de Diego Martínez al 62, i Joao Félix, amb un gran xut, ha empatat el partit a deu minuts per al final.

• Leandro Cabrera: "Ara no podem abaixar els braços"
    Veure vídeo

Leandro Cabrera: "Ara no podem abaixar els braços"

El defensa de l'Espanyol s'ha sincerat en una roda de premsa.

• RCDE, al límit
    Veure vídeo
    21

RCDE, al límit

Diego Martínez es posa èpic després de la tercera derrota seguida a casa. Massa exagerat? En parlem mentre diem "passi-ho bé" a RDT, l'ídol caigut. Braithwaite i Joselu asseguren pólvora, però cal evitar regals com els que va fer Cabrera contra el Sevilla.

• El "21" del 12 de setembre: "RCDE, al límit"
    Veure vídeo
    21

El "21" del 12 de setembre: "RCDE, al límit"